MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000
MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000

 SERVICES 

Of het nu gaat om een evenement in binnen- of buitenland, om de huur van backpacks of een full- service oplossing, MJR TOM helpt u graag verder. Omdat ieder evenement weer anders is wordt er altijd een voorstel op maat aangeboden. Om richting te geven in de verschillende mogelijkheden tot samenwerking zijn onder de ‘smaken’ van MJR TOM uitgelicht.

 FULL SERVICE 

 MATERIAAL & MANAGEMENT 

 HUUR 

 FULL SERVICE 

Bij onze full service oplossingen nemen wij het gehele traject voor u uit handen. Van een plan op
maat, van logistiek en planning tot aan het leveren van een bekwaam team en up-to-date materiaal.
Door onze jarenlange ervaring in het ‘ontzorgen’ weten wij als geen ander wat u wilt. Uiteraard
houden we u gedurende de voorbereidingen en tijdens het evenement op de hoogte en delen de
harde cijfers en aanbevelingen in een evaluatie.

 MATERIAAL & MANAGEMENT 

Heeft u eigen personeel, maar niet de materialen en bijbehorende knowhow? Wij zorgen ervoor dat de materialen uw kant op komen. Onze eventmanager zorgt er op locatie voor dat uw medewerkers het maximaal haalbare uit de tools halen. Deze manager is uitvoerig getraind om uw personeel aan te sturen, eventuele problemen op te lossen en een financiële registratie bij te houden. Naderhand worden de materialen weer naar ons centrale magazijn gebracht waar ze worden gereinigd en onderhouden voor een volgende inzet.

 HUUR 

Sommige producten zijn zó eenvoudig te bedienen, dat er haast geen uitleg bij nodig is. Huur onze materialen voor slechts een dag of lease de materialen voor een langere periode. Vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

 Service op maat? 

 Neem dan contact met ons op! 

CONTACT
MJR TOM INTERNATIONAL
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Info@mjrtom.com
+31 (0)88 070 1000
Global offices
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram