MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000
MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000

Disclaimer

Hoewel MJR TOM B.V. de informatie op deze website met uiterste zorg en nauwkeurigheid heeft samengesteld, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Beschikbare producten en diensten getoond op de website kunnen aan verandering onderhevig zijn. Getoonde afbeeldingen van kleuren en/of producten kunnen slechts ter indicatie bedoeld zijn. Werkelijke uitvoeringsmogelijkheden zijn beschikbaar op aanvraag. MJR TOM B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

MJR TOM B.V. behoudt zich nadrukkelijk het auteursrecht voor de op deze site verstrekte informatie, waaronder tevens grafische voorstellingen, fotomateriaal, beeldmerken en logo’s. Het is niet toegestaan enige op deze website verstrekte informatie (waaronder tevens grafische voorstellingen, fotomateriaal, beeldmerken en logo’s) openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op welke wijze dan ook. Ook is het niet toegestaan deze op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of te verspreiden.

 GEÏNTERESSEERD? 

 KOFFIE & BIER STAAN KLAAR 

CONTACT OPNEMEN
MJR TOM INTERNATIONAL
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Info@mjrtom.com
+31 (0)88 070 1000
Global offices
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram