MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000
MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000Join the team!

Jouw zomer bij MJR TOM staat in het teken van events, nieuwe mensen ontmoeten, herinneringen maken en daarbij ook nog eens geld verdienen! Ik hoor je al denken: NICE! Maar hoe?

Meld je aan met je gehele vriendengroep, familie of gewoon lekker alleen en je werkt op de tofste events in binnen- en buitenland. Tap biertjes midden in de bergen van Oostenrijk tijdens het Electric Love Festival of promoot je favoriete merk op Paaspop of Amsterdam Open Air. Toch liever een concert van Ed Sheeran meemaken in Engeland? Via onze app is alles makkelijk in te plannen en hoef je niks te missen.

 

Het team

Bij MJR TOM voelt werken niet als werken. Naast knallen op verschillende events, vinden we het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk! Om de band met jouw collega’s te versterken organiseren we regelmatig heeele gezellig borrels en pubquizzen ;)

 

Salaris

Een lekker salaris is nooit verkeerd. Wij snappen helemaal dat je soms wat geld nodig hebt om biertjes met je vrienden te drinken of een citytrip te boeken naar een warm land. Daarom verdien je bij ons tot 15 euro per uur (exclusief bonussen).

 

Functies

Bij elk event hebben we weer verschillende functies. Wil jij iedereen voorzien van een drankje en front row staan bij concerten? Dan is een functie als mobiele cateraar helemaal jouw ding! Toch liever knallen op een festival en zorgen dat alles goed verloopt? Dat klinkt als een goede manager. Samen kijken we naar een functie die bij jou past met daarbij natuurlijk doorgroeimogelijkheden.

 

Alles is mogelijk

Ook wij leren graag en staan open voor ideeën! Heb je een origineel idee voor een borrel? Of weet jij zeker dat het bedrijf van je pa wat MJR TOMMERS kan gebruiken? Bespreek het met ons en dan zetten we samen iets tofs neer. 

 

INTERESSE? SCHRIJF JE DAN NU IN VOOR DE SELECTIEDAG.

Denk jij dat je het perfecte biertje kan tappen? Meld je dan snel aan voor onze super toffe evenementen als mobiele verkoper.
INSCHRIJVEN
MJR TOM INTERNATIONAL
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Info@mjrtom.com
+31 (0)88 070 1000
Global offices
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram