MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000
MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000

Sales manager 

Is sales jou op het lijf geschreven en is het voor jou een uitdaging om klanten op te sporen, binnen te halen en bestaande relaties uit te diepen? Verkoop jij de diensten van MJR TOM? Ben jij iemand die graag uitgedaagd wordt en daarin carte blanche krijgt? Dan willen wij jou spreken, want misschien ben jij onze nieuwe Sales Manager!

Wat ga je doen?

In de functie van Sales Manager richt jij je op nieuwe business voor MJR TOM. Ook manage jij tijdens het “seizoen” alle RFP’s en hoeven we jou niet uit te leggen dat een goede relatie met al onze bestaande relaties hierin essentieel is. Jij bent immers medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de strategie. Met onze locatie in Den Haag bedienen wij onze Nederlandse klanten maar ook onze internationale klanten uit de UK, VS en een aantal landen in Europa en Japan. Samen met onze commercieel manager, wie uiteindelijk eindverantwoordelijk is voor alle business gerelateerde zaken, verzorg je alle sales activiteiten.

Voor deze job zijn wij op zoek naar iemand met enthousiasme en gedrevenheid. Bij jou komt “nee” niet voor in het woordenboek. Van nature ben je proactief, weet je van aanpakken, houd je van netwerken en ben je een echte “Major Tommer”. Je bezoekt regelmatig potentiële klanten en weet hen er van te overtuigen dat wij de partner voor promotie en mobiele catering zijn. Omdat jij niet bang bent om de telefoon op te pakken en mensen “koud” te bellen, ben je ook telefonisch sterk.

Op maandelijkse basis analyseer je de productiecijfers van het door jou gecreëerde accountportfolio. Je haalt energie uit het behalen van uitdagende targets en het binnenhalen van nieuwe klanten. 

Voor de functie van Sales Manager zijn we natuurlijk opzoek naar een echte Major Tommer die commerciële kansen ziet en grijpt! Je vindt het een uitdaging om deze functie op poten te zetten, zelf op te bouwen en je eigen winkeltje te runnen. Je werkt zelfstandig en trekt aan de bel wanneer nodig, je kunt goed omgaan met werkdruk en functioneert goed zowel individueel als in teamverband. 

Concrete taken

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond in Hotelmanagement of in een commerciële richting.
 • 2 tot 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie  (het is een pré als je kennis hebt van de evenementenbranche).
 • Een ambitieuze gesprekspartner die kansen ziet
 • Je ademt Hospitality en daarom heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je beschikt over uitstekende kennis van Excel en het is een pré als je het softwarepakket AFAS machtig bent.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij? 

 • Een veelzijdige baan met veel zelfstandigheid binnen een jong en enthousiast team
 • Een kijkje in de keuken van vernieuwde, internationale en grootschalige evenementen en activatie opdrachten
 • Het werken met- en voor A-merken
 • Een professionele maar “vrije” werkomgeving
 • Een marktconforme vergoeding 
 • Auto van de zaak
 • Vooral veel werkplezier!

Wie is MJR TOM?

MJR TOM is 2 jaar geleden begonnen als mobiel cateraar. Voornamelijk de mobiele verkoop van

consumpties gedurende concerten in locaties als Ziggo Dome, Amsterdam Arena en de AFAS Live is waar MJR TOM om bekend staat. De laatste jaren is MJR TOM uitgegroeid tot een full service

catering-, promotie- en merkactivatiebureau. De werkzaamheden variëren van mobiele verkoop tot

promoties en operationele projecten voor A-merken.

Informatie & sollicitatie

Heb jij wel zin in deze uitdaging? Je voldoet aan de eisen en je hebt zin om jouw bijdrage te leveren aan onze innovatieve cultuur? Wijk af van het standaard CV en motivatiebrief en laat ons zien waar jij voor staat. Je kun je sollicitatie sturen naar Piet-Hein Smit op Piet-Hein.Smit@MJRTOM.com. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op 088-070 1000.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 GEÏNTERESSEERD? 

 KOFFIE & BIER STAAN KLAAR 

CONTACT OPNEMEN
MJR TOM INTERNATIONAL
Rijn 22 
2491 BG The Hague 
The Netherlands

Info@mjrtom.com
+31 (0)88 070 1000
Global offices
globe linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram