Wil jij werken tijdens bekende evenementen, op bijzondere plekken en ‘shinen’ op de grootste festivals?

Solliciteer direct

Zelf aan kunnen geven wanneer je wilt werken, deelnemen aan leuke en leervolle trainingen en onderdeel worden van ons gezellige en enthousiaste team. De leukste en uitdagendste bijbaan of zomer job vind je bij MJR TOM!

MJR TOM is op zoek naar enthousiaste promotie-  catering- en horecamedewerkers en is DE plek om te werken wanneer je droomt van een leuke en afwisselende baan met geweldige collega’s.

  • 18 jaar of ouder, out-going en representatief?
  • Leergierig en communicatief sterk?
  • Wil je zelf je tijd indelen?
  • Jezelf ontwikkelen binnen een gezellig team?
  • Nieuwe plekken ontdekken en op de vetste evenementen staan?
  • Lekker bijverdienen met een goed salaris?

BEKIJK ONZE VACATURES

– opgericht in 1996 – verzorgt voor grote opdrachtgevers ludieke promotieacties, mobiele catering, creatieve totaalconcepten en meer. Ondertussen, na 20 jaar, is MJR TOM zowel actief in Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Engeland, USA als Dubai. Onze succesfactor?

Dat ben jij!

MJR TOPPERS AAN HET WOORD


Marenthe
MJR TOM organiseert continu trainingen waarmee ik mijzelf kan blijven ontwikkelen op het gebied van horeca en catering. Bij MJR TOM heb je de mogelijkheid om door te groeien.

Jelle
Ik vind het fijn dat je bij MJR TOM samenwerkt met collega’s die dezelfde ervaring en trainingen hebben gehad. Bij MJR TOM kan ik verschillende functies invullen en is geen een werkweekend hetzelfde voor mij.

Zarina
Ik vind het steeds weer een uitdaging om voor MJR TOM aan de slag te gaan, je krijgt de mogelijkheid om zowel nationaal als internationaal aan de slag te gaan.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Persoonlijk contact zorgt voor een écht onvergetelijke merkervaring. Een stralend gezicht geeft een merk persoonlijkheid. Ben jij onze nieuwe enthousiaste MJR TOMMER die de merken van onze klanten leven inblaast?

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil jij ons team komen versterken? Word onze nieuwe MJR TOMMER en check onze vacatures!

Solliciteer direct en meld je aan voor een selectiedag.