Wil jij werken tijdens bekende evenementen, op bijzondere plekken en ‘shinen’ op de grootste festivals?

Solliciteer direct
briefcaseicon

Zelf aan kunnen geven wanneer je wilt werken, deelnemen aan leuke en leervolle trainingen en onderdeel worden van ons gezellige en enthousiaste team. De leukste en uitdagendste bijbaan of zomer job vind je bij MJR TOM!

MJR TOM is op zoek naar enthousiaste promotie-  catering- en horecamedewerkers en is DE plek om te werken wanneer je droomt van een leuke en afwisselende baan met geweldige collega’s.

  • 18 jaar of ouder, out-going en representatief?
  • Leergierig en communicatief sterk?
  • Wil je zelf je tijd indelen?
  • Jezelf ontwikkelen binnen een gezellig team?
  • Nieuwe plekken ontdekken en op de vetste evenementen staan?
  • Lekker bijverdienen met een goed salaris?

BEKIJK ONZE VACATURES

Ben jij de gangmaker op grote evenementen en festivals en wil jij het gezicht zijn van A-merken, waaronder Heineken, Amstel en Jillz? Bekijk de vacature
Mobiele Catering
Wil jij op grote indoor locaties en de vetste festivals werken en het visitekaartje vormen van A-merken, waaronder Jameson, Bacardi en Mountain D.E.W? Bekijk de vacature
Promotie medewerker
Ben jij een échte horecatijger en lijkt het jou geweldig om achter de bar te staan knallen tijdens de grootste evenementen en festivals? Bekijk de vacature
Horeca medewerker
MJR-TOM-logo

– opgericht in 1996 – verzorgt voor grote opdrachtgevers ludieke promotieacties, mobiele catering, creatieve totaalconcepten en meer. Ondertussen, na 20 jaar, is MJR TOM zowel actief in Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Engeland, USA als Dubai. Onze succesfactor?

Dat ben jij!

MJR TOPPERS AAN HET WOORD


Marenthe
MJR TOM organiseert continu trainingen waarmee ik mijzelf kan blijven ontwikkelen op het gebied van horeca en catering. Bij MJR TOM heb je de mogelijkheid om door te groeien.

Jelle
Ik vind het fijn dat je bij MJR TOM samenwerkt met collega’s die dezelfde ervaring en trainingen hebben gehad. Bij MJR TOM kan ik verschillende functies invullen en is geen een werkweekend hetzelfde voor mij.

Zarina
Ik vind het steeds weer een uitdaging om voor MJR TOM aan de slag te gaan, je krijgt de mogelijkheid om zowel nationaal als internationaal aan de slag te gaan.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Persoonlijk contact zorgt voor een écht onvergetelijke merkervaring. Een stralend gezicht geeft een merk persoonlijkheid. Ben jij onze nieuwe enthousiaste MJR TOMMER die de merken van onze klanten leven inblaast?

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil jij ons team komen versterken? Word onze nieuwe MJR TOMMER en check onze vacatures!

Solliciteer direct en meld je aan voor een selectiedag.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry! We aren't around right now. Leave a message and we'll get back to you, asap.

Your name
* Email
* And your question
Login now

Questions? We're here. Send us a message!

Your name
* Email
* And your question
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?