Totaalconcepten

MJR TOM zorgt voor het complete traject van communicatie(uitingen), promotieplannning, productie, personele bezetting en logistieke invulling.

Alles in eigen huis

MJR TOM kan naast creatie ook de gehele planning, communicatie en logistieke diensverlening verzorgen. Daarnaast levert zij ook verkoopondersteuning bij productgroepen waarbij reclame niet mogelijk is, uiteraard volgens de geldende wet- en regelgeving.

Beeldbank (18)

Vergroot de naamsbekendheid van uw product

MJR TOM neemt het complete traject van communicatie(uitingen), promotieplanning, productie, personele bezetting en logistieke uitdagingen, zoals  transport en opslag van materialen, uit handen van haar opdrachtgevers. Door een juiste promotie zorgt zij ervoor dat de naamsbekendheid van uw merk wordt vergroot en het imago wordt versterkt.  MJR TOM brengt merken tot leven met gedurfde en verrassende activaties!

4.2 Vergroot de naamsbekendheid van uw product

Ieder merk is uniek

Extra aandacht, opvallende uitstraling, leuke gadgets of een apart ritueel zorgen ervoor dat een merk zich onderscheidt. Onze totaalconcepten zijn erop gericht de merkbeleving bij de doelgroep op de juiste manier te prikkelen, zowel voor grote als kleine aanvragen. Samen met collega onderneming Moonwalker bedenken en voeren we voor verschillende merken totaalconcepten uit. Van een complete reclamecampagne inclusief website, promotiemateriaal met bijbehorend promotieteam tot een compleet sport-event waarbij het traject van inschrijving tot uitvoering wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Header 7