MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000
MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000

 Produtos 

Vanuit onze innovatieve Carbonated backpacks worden koolzuurhoudende dranken altijd op juiste temperatuur uitgeschonken. Door gebruik gebruik van hoogwaardige materialen wordt de hoogste kwaliteit van de dranken gegarandeerd.

 Details 

KWALITEIT

De backpack werkt op basis van een 11,4L fust (3US Gallon) welke onder druk wordt gezet met een CO2 cilinder. In vergelijking met systemen gebaseerd op toevoeging van lucht, zorgt ons gesloten systeem voor een hogere kwaliteit van de drank, gedurende langere periode.

De fusten worden gesloten en eveneens met CO2 onder druk gevuld. MJR TOM voorzien in alle benodigde materialen om vanuit uw installatie de dranken over te tappen. Het overtappen van de drank en het afstellen van de apparatuur is specialistisch werk. Zodoende levert MJR TOM de Carbonated backpack enkel fullservice en hoeft u zich geen zorgen te maken over het juiste gebruik van de materialen en het oplossen van mogelijke storingen.

De volledige backpack is voorzien van isolatie om de dranken op juiste temperatuur uit te schenken. Rondom het fust wordt een schuimen mat van 3cm dik geplaatst en de tapslang is eveneens voorzien van een dikke laag schuim (open cel). 

Alle backpacks zijn voorzien van een ergonomisch vormgegeven draagconstructie. 

 

TOEVOEGINGEN

Aan de zijkant van de backpack zijn stroken klittenband gemonteerd om een bannervlag mee te dragen. Hier kan ook eenvoudig een bekerdispenser 

Bekers zijn eenvoudig in een bekerdispenser mee te dragen. In deze dispenser passen de meest gangbare formaten bekers. 

De backpack Carbonated is te gebruiken in combinatie met onder andere de condimentenbuidel, vending tray en schort. Zodoende kunt u bijvoorbeeld garnering toevoegen aan uw cocktails of naast uw drankje een flyer of snack uitdelen.

Alle backpacks zijn voorzien van een ergonomisch vormgegeven draagconstructie. 

UITSTRALING

De backpack kan op verschillende manieren van branding worden voorzien:

  1. Tijdelijke branding middels een logoplaat geprint op zacht PVC. De logoplaat kan worden gebruikt in combinatie met een zwarte huur-backpack van MJR TOM.
  2. Nylon (in enkele standaard kleuren) backpacks kunnen worden voorzien van een bedrukking middels zeefdruk of transferbedrukking.
  3. Backpacks vanuit duurzaam zacht PVC (voorzien van antikras-laag) kunnen worden voorzien van bedrukking middels digitale print.
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENCONTACT
MJR TOM INTERNATIONAL
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Info@mjrtom.com
+31 (0)88 070 1000
Global offices
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram