Promotie & Cateringpersoneel

Of het nu gaat om verkopers, samplingmedewerkers, hosts/hostesses of modellen; MJR TOM heeft voor iedere opdracht de juiste mensen in huis!

Enthousiaste en representatieve promotie- en cateringmedewerkers

MJR TOM beschikt over een groot personeelsbestand waarvan het personeel – de MJR Tommer – nauwkeurig geselecteerd is op enthousiasme, uitstraling, communicatieve vaardigheden en betrokkenheid. Belangrijk uitgangspunt bij de inzet van de MJR Tommers is affiniteit met en betrokkenheid bij het product. Of het nu gaat om verkopers, samplingmedewerkers, hosts/hostesses of modellen; MJR TOM heeft voor iedere opdracht de juiste mensen in huis!

5.1 Enthousiaste en representatieve promotie- en cateringmedewerkers

Speciaal geselecteerd team

In overleg met de opdrachtgever stelt MJR TOM een team samen gebaseerd op de gewenste eigenschappen en uitstraling van de opdrachtgever.  Deze pool Brand Ambassadors kan, mocht dit nodig zijn, een training op maat krijgen waardoor ze nog meer productkennis, affiniteit en inzicht krijgen in het product of merk en de gewenste boodschap doorgeven.

5.2 Speciaal geselecteerd team

Professionele modellen

Samen met inhouse modellenbureau FAB industry heeft MJR TOM een bestand vol professionele modellen. Naast een mooie look zijn de modellen ‘working models’ en kenmerken zich door hun professionaliteit, enthousiasme en kennis van zaken. FAB Industry specialiseert zich door de kracht en het vermogen een complete look, styling of thema uit te werken dat naadloos aansluit op de wensen en behoeften van de klant en/of merk.

 SATC spotz zwart wit