Mobiele catering

MJR TOM lanceert merken met vaste of mobiele catering bij de juiste doelgroep!

Service

Service

Sales

Sales

Exposure

Exposure

Quality

Quality

Mobiele catering

Met mobiele catering wordt, ook op plekken waar een vast verkooppunt niet mogelijk is, de doelgroep bereikt. Dit betekent extra service voor de bezoekers en omzettoename voor de opdrachtgever door een extra persoonlijk verkoopmoment.

De welbekende backpack met vlag is niet meer weg te denken op evenementen, festivals en concerten in zowel binnen- als buitenland. Door jarenlange ervaring zorgt MJR TOM dat opdrachtgevers optimaal gebruik maken van de verschillende mobiele tools die MJR TOM heeft.

Of het nu gaat om koolzuurhoudende dranken, niet koolzuurhoudende dranken, food items of stuksverpakkingen als blikjes en flesjes.

Vaste catering

Naast de mobiele verkoop is MJR TOM ook de partner in de verzorging van de vaste drank- of foodverkooppunten op een evenement. MJR TOM neemt opdrachtgevers het traject van voorbereiding, inrichting, inkoop en financiële afhandeling (contante, munt of elektronische betalingen) uit handen.

Het assortiment wordt samen met de opdrachtgever bepaald waarbij MJR TOM een op maat gemaakt advies uitbrengt op basis van de verwachte bezoekersaantallen en de doelgroep van het evenement. MJR TOM kan de gehele logistiek en uitvoer van de catering uit handen nemen.

Evenementencatering

Volledige bar- en foodunits kunnen worden verzorgd inclusief personele bezetting. Het assortiment kan worden aangepast aan ieder bezoekersprofiel en natuurlijk aan de wensen van de opdrachtgever.

Daarnaast verzorgt MJR TOM de logistieke uitdaging; van materialen en transport tot de op- en afbouw. Als extra service kan MJR TOM tevens de muntverkoop of andere betalingsmethode volledig verzorgen.