MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000
MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000

 Consultants voor resultaat 

Waar het ook plaatsheeft of wat voor evenement het ook is, onze consultants kijken mee om het beste resultaat te halen. We kijken naar een optimale oplossing voor de drie belangrijkste facetten. Betere verkoop, betere ervaring en betere merk (h)erkenning. Omdat ieder evenement weer anders is wordt er altijd een voorstel op maat aangeboden. 

 Hogere omzet

Betere gast ervaring

Betere merkervaring

 Hogere omzet

Het eerste onderwerp waar er met onze consultants naar gaan kijken is hoe we de omzet kunnen verhogen. Daarbij maken we een advies op maat, van logistiek en planning tot uitvoering. Het kan ook separaat per onderdeel worden bekeken als dat de wens is. Met onze jarenlange ervaring in de evenementen industrie kunnen we ook jouw evenement nog rendabeler maken. 

 Betere gast ervaring 

Precies, het gaat om de ervaring van de gast. Hoe kan de gast zo worden ontzien en worden behandelt dat deze de best mogelijke ervaring heeft op het evenement. Of het gaat om indeling van het terrein, de service op locatie of het ontzien van onnodige handelingen, wij nemen het met u door.

Betere merkervaring

De bezoekers komen met zoveel merken, soms onbewust, in contact. Die ervaring kan veel beter worden benut om ook in de toekomst een rol te spelen in de keuzes van de bezoeker. Elk contactmoment is van belang en dient niet onderschat te worden. 

 Service op maat? 

 Neem dan contact met ons op! 

CONTACT
MJR TOM INTERNATIONAL
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Info@mjrtom.com
+31 (0)88 070 1000
Global offices
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram