Stages

Ben jij een enthousiast organisatietalent met affiniteit voor eventmanagement en wil jij meewerken aan de realisatie van vooraanstaande (internationale) evenementen en activatie opdrachten?

Voor de komende periode zijn wij op naar enthousiaste stagiaires op het gebied van productontwikkeling, accountmanagement, operations, en sales. 

MJR TOM is een ondernemend, jong en dynamisch Merkactivatie en Catering bedrijf in Amsterdam en Den Haag. We opereren internationaal en met entiteiten in Japan, UK en de VS. Daarnaast hebben we samenwerkingen in onder andere Australië. MJR TOM is gespecialiseerd is in het creëren van evaringen, optimaliseren van omzetten, en optimaliseren van merk bekendheid bij nationale en internationale evenementen. Met een klein team van vaste medewerkers is MJR TOM de afgelopen jaren betrokken geweest bij tal van grootschalige sport evenementen.

Stagiaire Sales
Als sales stagiair ben je creatief bezig en luister je goed naar wat de klant echt wil. Wat je vervolgens weet door te vertalen naar een voorstel op maat. Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van relaties en hebt een hoge gunfactor. Je bent actief, denkt in oplossingen en bent niet bang de telefoon op te pakken. Je bent in staat een paar stappen vooruit denken en handelt pro actief.

Stagiaire Accountmanagement
In deze rol onderhoud je contacten met nationale en internationale klanten en partners. Je schakelt met de klant over wensen en naleving van contracten. Je draagt zorg voor de uitvoering van de opdracht riching de partner. Je bent secuur, klantgericht en service minded. Je bent in staat een paar stappen vooruit denken en handelt pro actief. Met jouw inzet en creativiteit weet je de klant te verrassen.

Stagiaire Projectmanagement / Operations
Voor deze stage zijn we op zoek naar een energieke en initiatiefrijke doorzetter. Je bent oplossing- en servicegericht en hebt een positieve instelling en een grote mate van zelfstandigheid, maar kan tevens uitstekend functioneren in een team. Je bent betrokken bij de uitvoering, planning, budget en controle van grootschalige sportevenementen.

Stagiair productontwikkeling (IPO / PD)

Als stagiair productontwikkeling ben jij straks medeverantwoordelijk voor een frisse (her)start van het aankomende festivalseizoen. Samen met het kleine enthousiaste team neem je het productportfolio van MJR TOM onder de loep en ga je op zoek naar dé nieuwe cateringtool van 2021. Stage lopen bij MJR TOM betekent korte tijdslijnen, veel vrijheid en volop mogelijkheden om je ideeën binnen een half jaar daadwerkelijk tot uitvoer te brengen. Zien we jouw idee straks live op grote events zoals Mysteryland en Zwarte Cross?

Stagiaire Communicatie/PR/Content Creatie
Als stagiair communicatie staat communicatie bij jou voorop. Zowel intern als extern werk je aan een plan om onze opdrachtgevers, onze MJR TOMMERS en onze potentiele partners te bereiken. Binnen jouw expertise ondersteun je bij het initiëren, ontwikkelen en produceren van campagnes ter promotie van onze opdrachtgevers maar ook van ons eigen merk MJR TOM.

Stagiaire Human Resources/ Recruitment
Als stagiair HR en Recruitment ga je aan de slag met het binnenhalen van talent voor MJR TOM. Daarnaast ga je een verdieping maken op het bestaande "onboardingsplan". Tevens onzerzoek je via welke strategie de beste mensen bereikt worden om het team te versterken. Dit voor zowel stagiaires als aanstormend talent.

Wie is MJR TOM?

MJR TOM is 26 jaar geleden begonnen als mobiel cateraar. Voornamelijk de mobiele verkoop van consumpties gedurende concerten in locaties als Etihad stadium, O2 Arena, Sydney Showground, Rock Werchter Belgie, Sportpaleis Antwerpen, Ziggodome, Ahoy, de Amsterdam Arena en de AFAS Live, is waar MJR TOM om bekend staat. De laatste jaren is MJR TOM uitgegroeid tot een full service catering-, promotie- en merkactivatiebureau. We werken met merken als STËLZ, Ola, Qmusic, Heineken, Viper en nog veel meer. De werkzaamheden variëren van mobiele verkoop tot promoties en operationele projecten voor A-merken.

Solliciteren

Ben jij de persoon voor deze stageplaats? Voor vragen over stage plaats kun je eveneens contact opnemen met Piet-Hein Smit via +31 (0)6 52 71 69 60 of Piet-Hein.Smit@mjrtom.com