Junior Sales Manager Nederland

Junior Sales Manager Nederland
In deze uitdagende en veelzijdige rol als Junior Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het groeien van MJR TOM in de Nederlanse markt. Dit doe je door middel zowel van de verdere uitbouw van de huidige klantenbestand als het realiseren van nieuwe klanten. Je werkt vanuit onze locaties in Amsterdam en Den Haag.

Voor deze job zijn wij op zoek naar iemand met enthousiasme en gedrevenheid. Bij jou komt “nee” niet voor in het woordenboek. Van nature ben je proactief, weet je van aanpakken, houd je van netwerken en ben je een echte “Major Tommer”. Je bezoekt dagelijks potentiële klanten en weet hen er van te overtuigen dat wij de partner zijn voor omzetgroei en optimale klantbeleving op de locatie. Omdat jij niet bang bent om de telefoon op te pakken en mensen “koud” te bellen, ben je ook telefonisch sterk.

Op maandelijkse basis analyseer je de productiecijfers van het door jou gecreëerde accountportfolio. Je haalt energie uit het behalen van uitdagende targets en het binnenhalen van nieuwe klanten. 

Functieprofiel

Wat bieden wij? 

Wie is MJR TOM?

MJR TOM is 25 jaar geleden begonnen als mobiel cateraar. Voornamelijk de mobiele verkoop van consumpties gedurende concerten in locaties als Ziggo Dome, Amsterdam Arena en de AFAS Live is waar MJR TOM om bekend staat. De laatste jaren is MJR TOM uitgegroeid tot een full service catering-, promotie- en merkactivatiebureau. De werkzaamheden variëren van mobiele verkoop tot promoties en operationele projecten voor A-merken.

Informatie & sollicitatie

Heb jij wel zin in deze uitdaging? Je voldoet aan de eisen en je hebt zin om jouw bijdrage te leveren aan onze innovatieve cultuur? Wijk af van het standaard CV en motivatiebrief en laat ons zien waar jij voor staat. Je kun je sollicitatie sturen naar Piet-Hein Smit op Piet-Hein.Smit@mjrtom.com. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op 088-070 1000.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.