MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000
MJR TOM International +31 (0)88 - 070 1000Join MJR TOM & The Hospitalitist!

Jouw zomer bij MJR TOM & The Hospitalitist staat in het teken van events, nieuwe mensen ontmoeten, herinneringen maken en daarbij ook nog eens geld verdienen! Ik hoor je al denken: NICE! Maar hoe?

Meld je aan met je gehele vriendengroep, familie of gewoon lekker alleen en je werkt op de tofste events in binnen- en buitenland. Tap biertjes midden in de bergen van Oostenrijk tijdens het Electric Love Festival of promoot je favoriete merk op Paaspop of Amsterdam Open Air. Toch liever een concert van Ed Sheeran meemaken in Engeland? Via onze app is alles makkelijk in te plannen en hoef je niks te missen.

En doordat we sinds Maart 2023 samenwerken met The Hospitalitist bieden we nóg meer werk! Als 'talent' kun je bijvoorbeeld aan de slag in de A'DAM toren, word je hét gezicht van Heineken en zorg je voor de beste beleving op locaties als de Jaarbeurs en Rotterdam Ahoy.

 

Het team

Bij ons voelt werken niet als werken. Naast knallen op verschillende events, vinden we het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk! Om de band met jouw collega’s te versterken organiseren we regelmatig heeele gezellig borrels en pubquizzen ;)

 

Functies

Bij elk event hebben we weer verschillende functies. Wil jij iedereen voorzien van een drankje en front row staan bij concerten? Dan is een functie als mobiele cateraar helemaal jouw ding! Toch liever knallen op een festival en zorgen dat alles goed verloopt? Dat klinkt als een goede manager. Samen kijken we naar een functie die bij jou past met daarbij natuurlijk doorgroeimogelijkheden.

 

Alles is mogelijk

Ook wij leren graag en staan open voor ideeën! Heb je een origineel idee voor een borrel? Of weet jij zeker dat het bedrijf van je pa wat MJR TOMMERS kan gebruiken? Bespreek het met ons en dan zetten we samen iets tofs neer. 

 

INTERESSE? SCHRIJF JE DAN SNEL IN!

Inschrijvingen gaan via de site van The Hospitalitist. Na jouw inschrijving ontvang je een uitnodiging voor een wervingsdag op een vette locatie!
INSCHRIJVEN
MJR TOM INTERNATIONAL
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Info@mjrtom.com
+31 (0)88 070 1000
Global offices
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram