Merkactivatie & Sampling

MJR TOM bedenkt en realiseert úw custom made activatiecampagnes en bereikt hiermee uw doelgroep op een ludieke en doeltreffende manier!

Merkactivatie en sampling

Door haar jarenlange ervaring, betrokkenheid en innovatievermogen, kan MJR TOM zich goed inleven in de beoogde doelgroep. Deze ‘inside information’ maakt het mogelijk een promotiemethode te bepalen die aansluit bij de juiste doelgroep. Dit is, in vergelijking met andere marketinginstrumenten, zeer effectief en kostenbesparend. De uitstraling van de custom made concepten, stands, backpacks en de MJR Tommers, zorgen voor een uniek contactmoment tussen merk, product en doelgroep. MJR TOM brengt merken tot leven met gedurfde en verrassende activaties!

3.2 Van gedachtegoed tot volledige uitwerking

Van gedachtegoed tot volledige uitwerking

MJR TOM zorgt voor het complete traject van communicatie(uitingen), promotieplannning, productie, personele bezetting en logistieke invulling. Met creatief partner Moonwalker zorgt MJR TOM voor de juiste combinatie tussen merkactivatie en merkbeleving waardoor een merk op een unieke manier onder de aandacht wordt gebracht. Dit kan bijvoorbeeld tijdens evenementen, festivals, in winkelcentra of op straat. De totaalconcepten kunnen variëren van landelijke promotietours, evenementen, wekelijks terugkerende promotiemomenten tot een eigen interactieve area op een festival.

3.3 Merkactivatie op maat

Merkactivatie op maat!

MJR TOM is de partner als het gaat om het activeren van een merk binnen de juiste doelgroep. MJR TOM werkt niet met standaarden en is door haar jarenlange ervaring in staat om voor iedere opdrachtgever een activatie ´op maat´ te bieden. Naast de waarden en wensen van het merk wordt er ook gekeken naar de wensen en verwachtingen van de consument en de daarbij beoogde doelgroep.